LAATSTE INFORMATIE

Hoi Koningsdagliefhebber, Jij hebt wel zin in een feestje! En wij ook! Daarom heb je een ticket aangeschaft voor de livestream van Koningsdag Rhenen. In deze mail vind je alle informatie die je nodig hebt om je klaar te maken voor dit onvergetelijke evenement. Pak dus alvast je ticket erbij, want we gaan bijna beginnen! LivestreamOm te livestream te kunnen bekijken ga je naar https://www.vixy.tv/event/koningsdag-rhenen-2021. Daar log je in met de code die je op je ticket kunt vinden. Deze vind je onder de QR-code die op je ticket staat. Nadat je bent ingelogd kun je de livestream bekijken en meedoen met het feestje! Geniet je van de livestream? Dan horen we dat graag van je! Laat het ons weten via een appje, eventueel met een foto of filmpje naar 0682724012. Dat komt direct binnen in de studio. BingoTijdens het gehele evenement spelen we een muziekbingo waarmee je kans maakt op geweldige prijzen zoals een jaarabonnement voor Ouwehands Dierenpark, een knipbon van Hovo of een leren schort voor Schap19. Om je bingokaart te claimen ga je naar https://custom.eventix.nl/projects/bingo/ ook daar log je in met je code. Let goed op welke muziek er gedraaid wordt tijdens de livestream, want daarmee kan jij je bingokaart afstrepen. Ook kan je op de website www.oranjedagrhenen.nl vinden welke nummers zijn gedraaid. Heb je je kaart vol en dus bingo? Laat het ons dan weten via een appje naar 0682724012 en wie weet ben jij de winnaar van die prachtige prijzen! Nog iets meer dan een uur tot we van start gaan. Wij hebben er alvast heel veel zin in! De laatste soundchecks worden gedaan, de ruimte wordt mooi aangekleed en dan zijn we vanaf 20:00 uur live. Fijn dat jij dit feestje met ons mee wil vieren, tot straks! 

Groetjes, De organisatie van Koningsdag Rhenen 2021

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email