Kopie van Kopie van Kopie van Beige and Gray Minimalist Quote Instagram Post-8

KONINGSDAG 2021 GAAT ONLINE!

Ondanks de coronamaatregelen wordt er ook dit jaar weer een geweldig evenement voor Rhenen en omstreken georganiseerd op Koningsdag. En het voordeel is: je kunt ervan genieten vanuit je luie stoel, want Koningsdag 2021 gaat online! Nog een jaar geen Koningsdag in Rhenen, dat was geen optie. Daarom heeft de Stichting Oranjedag Rhenen samen met Scouting Rhenen gekeken naar wat er wél mogelijk is. En daar is iets heel moois uitgekomen! 

Vanaf 26 april 20:00 uur tot 27 april 20:00 uur kan je inschakelen op een live videostream waarin 24 uur lang radio wordt gemaakt. Binnen deze radio-uitzending kom je van alles tegen: een interview met de burgemeester en kinderburgemeester, een geweldige pubquiz voor heel Rhenen en omstreken, liveoptredens van verschillende artiesten, een online bingo en nog veel meer gave activiteiten. Een uitzending die je niet wil missen!

Overigens zijn niet alle activiteiten van Koningsdag dit jaar online. Ook offline zijn er toffe dingen te ondernemen, uiteraard geheel binnen de coronamaatregelen. Doe mee aan een autopuzzeltocht met je gezin en puzzel je weg door Rhenen en omstreken, doe mee aan een oldtimerrit om de mooiste plekjes van Rhenen te ontdekken of ga met de kinderen het centrum in om daar te puzzelen. Voor al deze activiteiten zijn natuurlijk geweldige prijzen beschikbaar! 

Ook aan de inwendige mens is gedacht. In samenwerking met een aantal horecazaken in Rhenen is een prachtige borrel box, de Online Oranje Horeca box, samengesteld die je kunt bestellen via de website van de SOR.  Zo heb je ook tijdens de pub quiz, bingo een drankje of iets lekkers om te snacken. 

Voor de jeugd is er ook een toffe Tompouce wedstrijd. Wie maakt de mooiste en lekkerste Tompouce. De jury bestaat uit onze kinderburgemeester en 2 professionals van Bakkerij Van Toor en Bakkerij De Jong.

Nu al benieuwd naar het gehele programma? Nog heel even geduld! Het complete programma staat in de april editie van EigenWijsLokaal. Deze vind je rond 19 april in je brievenbus. Vanaf eind maart/ begin april is ook de website www.oranjedagrhenen.nl geüpdatet en is daar meer informatie te vinden over deze bijzondere editie van Koningsdag in Rhenen. 

EEN UNIEKE KONINGSDAG

(Waarbij wij natuurlijk hopen dat in 2022 weer een “normale” Koningsdag gevierd kan worden)

Nog even dit:

Een feestje bouwen kan niet zonder uw steun, dus wilt u een bijdrage leveren door te sponsoren, of reclame maken, in onze bijlage, website of livestream, mail ons, info@oranjedagrhenen.nl  voor de mogelijkheden. 

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email